Daisypath - Anniversary

Followers

Thursday, April 7, 2016

Bertukar Kepada Produk Natural Dan Organic

SALAM SEMUA!!!

Lama aku tak update blog ni. Maklumlah dah ada blog baru. Cerita TTC semua cerita dalam blog baru. Macam2 cerita dan tips dalam tu. Sapa nak tau blog baruaku, sila email / komen kat bawah ye.

Anyway aku nak perkenalkan  bisnes kecil-kecilan ku ni

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TTCian semua, dah bertukar ke produk organik dan natural ke belum?

Tahukah anda, produk yang banyak terdapat di pasaran kini dicemari dengan bahan kimia yang boleh menggangu sistem endokrin kita? Ia boleh mengganggu keseimbangan hormon dalam badan kita. SLS, paraben, pthalate, dea, peg dan lain-lain semuanya memberi kesan negatif kepada kesihatan kita termasuklah memberi kesan terhadap kesuburan kita. Ada juga bahan kimia yang boleh menyebabkan kanser.

Jadi dari kesedaran itu, aku terinspirasi untuk menjual produk yang natural dan organik. Harapannya agar TTCIAN dan sesiapa sahaja di luar sana mempunyai pilihan untuk bertukar ke produk organik dan natural dengan harga yang lebih berpatutan. 

Memang ada jual produk organik kat luar. Produk organik tidak semestinya bebas dari bahan kimia berbahaya.  Jadi sebelum membeli tu, pastikan korang cek ingredient bahan tersebut. You will know what i am saying.

Jadi untuk info lanjut,

Like FB age - organicwar
www.facebook.com/organicwar

Follow Instagram - organic_war



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...