Daisypath - Anniversary

Followers

Thursday, December 3, 2015

Blog ini akan ditutup tetapi...

Hai semua!!!

Lamanya tak post kat sini!

Apa khabar semua? Sihat tak?

Anyway, aku bercadang nak tutup blog ni. Kalau tak tutup pun, banyak post akan hilang dalam ni.

Post yang hilang tu semuanya aku export dan import masuk dalam blog personal aku. And post TTC pula, aku akan export sikit ke blog anonymous aku.

Maka sudi-sudilah follow blog aku tu ye

ni alamat blognya:

www.wararies.blogspot.com

Untuk blog TTC, sila email atau komen email address anda dalam entri ini. Aku akan bagikan blog address TTC tu. Nama pun blog anonymous kan. Jadi taklehlah letak blog address di sini.

Email ke: ganthene@gmail.com

Email tau! Atau komen je. Komen tu takkan di publish tau.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...