Daisypath - Anniversary

Followers

Thursday, December 3, 2015

Blog ini akan ditutup tetapi...

Hai semua!!!

Lamanya tak post kat sini!

Apa khabar semua? Sihat tak?

Anyway, aku bercadang nak tutup blog ni. Kalau tak tutup pun, banyak post akan hilang dalam ni.

Post yang hilang tu semuanya aku export dan import masuk dalam blog personal aku. And post TTC pula, aku akan export sikit ke blog anonymous aku.

Maka sudi-sudilah follow blog aku tu ye

ni alamat blognya:

www.wararies.blogspot.com

Untuk blog TTC, sila email atau komen email address anda dalam entri ini. Aku akan bagikan blog address TTC tu. Nama pun blog anonymous kan. Jadi taklehlah letak blog address di sini.

Email ke: ganthene@gmail.com

Email tau! Atau komen je. Komen tu takkan di publish tau.

Saturday, October 10, 2015

TTC Blog Bertukar - sila follow blog baru saya

Setelah lama aku fikirkan. Aku bercadang nak tukar bloglah.

Blog khas yang bercerita tentang TTC sahaja. Blog anonymous supaya aku lebih bebas untuk bercerita.

Blog ini akan berjalan seperti biasa. Cuma tidak akan bercerita pasal ttc dah.  Tujuan asal blog ni pun sebenarnya untuk bercerita tentang b2b.

sila email aku di ganthene@gmail.com
atau komen di entri ini berserta email anda. Aku akan berikan blog address yang baru.
Don't worry, the comment will not be publish.

SEE YA IN THE NEW BLOG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...