Daisypath - Anniversary

Followers

Thursday, December 27, 2012

Wedding Review #5: Bunting Majlis Perkahwinan Saya

Review seterusnya!!!

Rajin pula hari ni saya buat review nih.

Bunting untuk majlis ni saya dapat percuma dari package buat kad kahwin hari tu. Saya sangat berpuas hati dengan kualiti bunting ni.

Tetapi...

Bunting ini pun kena modified juga, kena letak nama ayah dan emak juga. Nasib baik ada lebihan kertas sticker buat button badge haritu. Jadi terus print atas kertas sticker. Kemudian spray dengan clear spray nak bagi kertas tu kalis air.

Hasilnya...


Bunting sebelum tampal sticker sebelah kiri dan selepas tampal sticker belah kanan. Nasib baiklah cantik juga.

Gambar close up 

Satu bunting di gantung dekat jalan masuk ke taman perumahan kami dan satu lagi buntuing di gantung dekat khemah hadapan sekali.

Total kos bunting adalah zero.

Ngeeee...... suka sangatkan kalau benda free kan. Jadi pada B2B yang nak jimat, boleh lah cari vendor kad kahwin yang boleh bagi bunting free. Kalau tak free pun, kadang-kadang diorang bagi harga diskaun sebab kita dah buat kad dengan dia kan.

Tamat review untuk harini.

Nantikan next review ye.

p/s: Kena browse gambar simpanan saya yang tak berapa nak clear untuk buat review.

8 comments:

  1. yay!..sama la..teha pon akan dpt free bunting mase tempah kad kahwin tu..heee:D

    ReplyDelete
  2. ok dah tu zarith.. sy pun kalau benda free, pantang offer.. ngeh3

    ReplyDelete
  3. Teha: seronokkan dapat free...

    ReplyDelete
  4. Shizan: hehheheh kan.... suka sangat dapat free

    ReplyDelete
  5. saya punya pun free.. tp buruk siot....
    menyampah sungguh~
    terus xpasang... ahakz!

    ReplyDelete
  6. Cantik3.Beshnye dapat free.Nanti tempah kad sha nak mengecek jgkla bunting free.Hehe. :)

    ReplyDelete
  7. kalau dapat barang free mmg syiok kan... HIHI.

    ReplyDelete
  8. Nana: ha ah kan. Jimat jadinya.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...