Daisypath - Anniversary

Followers

Wednesday, December 26, 2012

Tag Tag Tag....

Marilah berehat sekejap untuk menjawab Tag. Saya telah di'tag' oleh ex-b2b manis kita Diyana.

1. Siapa diri saya di rumah?

Rumah mana? Saya ada banyak rumah walaupun bukan rumah saya sendiri.

- Rumah di KL: Sudah tentu sebagai isteri. Juga sebagai pengurus hal ehwal rumah.

- Rumah family: Seorang kakak dengan panggilan Angah yang sudah 15 tahun keluar rumah. Paling lama bercuti duduk rumah family adalah 2 minggu (masa cuti kahwin itu harilah)


2. Siapa diri saya disamping rakan?

- Kawan rapat: Sudah tentu kawan bersembang, bergossip, beraktivi dan bercuti bersama-sama

- Kawan tak rapat pulak: Sembang hal biasa sahaja atau bila ada urusan


3. LIMA benda yang diidamkan, tapi tak dapat lagi:

- Baby

- Umrah dan haji

- Berhenti kerja dan berbisnes dari rumah

- Jambangan bunga dari yang tersayang <-- tak pernah dapat lagi tau...

- Nak kurus <-- jom berusaha... Chaiyok! Chaiyok!


4. Siapakah nama pasangan merangkap buah hati pengarang jantung saya?

- Boo Boo :-) 


5. Ceritakan LIMA perkara saya paling suka tentang dia.

- Sangat manja <-- manjanya mengalahkan kita tau

- Extra concern

- Sangat rajin membantu isterinya masak dan kemas rumah

- Pot pet pot pet pot pet <-- suka sangat bercakap. Kalau tetiba senyap tu, ada something wronglah tu.

- Support me, when I have hate relationship with my job


6. Tarikh membina ikatan

- 081212


7. Kenangan pahit bersama pasangan anda?

- Macam takde je...


8. Lagu Tema Cinta?

- I don't wanna miss a thing - Aerosmith <-- padahal ni lagi all time Favourite 


9. Apa perubahan yang saya nak tengok pada dia?

- Proper saving for our future 


10. Tag member lain...

Saya nak tag semua blogger yang rajin singgah blog saya ni. Antaranya:





dan lain-lain lagi. 

6 comments:

  1. aiyokkk..terus pengsan sebab kena buat assgmnt....hahaha

    ReplyDelete
  2. Diyana: hahaaha.. memang sangat..... :-)

    ReplyDelete
  3. Nona: jangan pengsan lagi... buat dulu baru pengsan... hihihihi

    ReplyDelete
  4. adehss..
    ahehhssss...
    terkene gak aku jwb nih!..
    terkejut tgk nama PN BINTANG HATI tu..
    aku la yerkss....ahaksss....

    ReplyDelete
  5. Fuhhhhhh nasib baik zarith tak tag kite!!!!

    Panggil boo boo ek...so suwittttt

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...