Daisypath - Anniversary

Followers

Tuesday, November 20, 2012

Wedding Preparation #30: Hiasan hantaran lagi...

No, not that i want to ignore this blog. I'm kind of ignoring this wedding.
I'm hibernating because the mood of preparing for the wedding is off.
But hey, i'm back on track..
Less then 3 week s to wedding day.
Last Saturday my tailor (owner of bridal boutique) on her way cutting my  solemnization and reception cloths. Lets hope i can fitting it by this week.
As for now... teaser skit...

9 comments:

  1. cantik & pandai gabung bunga dengan biji2 hijau tu =)

    ReplyDelete
  2. peach/pink ker??

    thought kamu punye soLemnization tema kuning??

    ReplyDelete
  3. Azean, cik awin and syaz: terima kasih.. buat simple je...

    Sya: ha ah solemnization kuning. Hantaran ni sebenarnya nak bawa masa perarakan masa bertandang. Tapi sebab tetiba decide belah laki tak buat majlis, jadinya barang hantaran bawa masa nikahh. Material dah beli lama. Jadi guna jelah nak mengelakkan pembaziran. Dalam dilema jugak ni, sebab nikah kat masjid. Macam malas nak bawa hantaran ke masjid. Macamana solusi tu.

    ReplyDelete
  4. cantik2...
    tgal letak barang je.. hehe

    ReplyDelete
  5. zarith:
    simple = bersederhana itu dituntut islam :) tips ni..sbb azean pun mybe xde majlis belah lelaki..rumah kami dkt,so 1 majlis pun dah ckup utk canangkan kat org kg..hehhehe

    ReplyDelete
  6. Sya nnti pon nikah kt masjid.nak kan variety and mLs m'bazir nk sewa peLamin La bagai.

    Sya rase sya bwk je kot hantaran ke masjid.xcomeL ker??owh..Sya ingt kan comeL wat cm2.hahahaha

    ReplyDelete
  7. sama la mcm saya..guna tray besi putih :)) cantik bunga tepi tu :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...