Daisypath - Anniversary

Followers

Thursday, November 29, 2012

Wedding Inspiration: Make up yang sweet

Nak make up camni boleh? Bentuk muka dah macam aku tapi tambah tembam di pipi dan dagu sikit. Hihihi

6 comments:

  1. Nmpk natural je ...
    Nowadays pon , bnyk yg suka natural..
    baru nmpk sweet2 je kn ...
    heee

    ReplyDelete
  2. boleh3 nnt request kan MUA nak camni..hheeeeee:D

    ReplyDelete
  3. boleh sesangat zarith...
    simple n nice...natural looks giteww
    WE suka jugak

    ReplyDelete
  4. sweet n natural make up nie..hihi..mesti cantik klu dpt make up mcm nie kan..

    ReplyDelete
  5. saya pun suka natural make up zarith! tapi mama i suka i pakai lipstik merah! canerr tu? hehe

    ReplyDelete
  6. Iera: sebab baju agak fancy, sebab tu nak mekap natural. Tapi pada hari kejadian, tak taula hasilnya lagi. Hihihi.

    Teha: hehheehhehehe. Yup kena tunjuk contoh. Hopefully die boleh buat

    Eddany: sep..... suka jugak...

    Syaz: insyaallah cantik mekap camni

    Loy: uit, kena tgk konsep majlis gak. Tapi dua dua pun cantik sebenarnya..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...