Daisypath - Anniversary

Followers

Wednesday, November 7, 2012

siapa nak makeover rumah secara percuma, yayy! :D

Korang mesti suka GA ni. Bolehla korang deko bilik pengantin nanti atau deco pelamin mungkin? 

Nadia menganjurkan contest ni khas untuk semua.

Klik banner di bawah ni untuk keterangan lanjut

http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=4651390008454875249#editor/target=post;postID=3369318718276156749

Cantik tak? Cantik tak? Cantik kan.

Syarat-syarat contest ni adalah seperti berikut tau:

1. Buat entry blog dan letak gambar di atas - Done

2. Sambungkan ayat ni;
    Saya nak nadia pilih rumah saya untuk di makeover oleh wall makeover by na keranaaaaaa jimatlah bajet saya untuk deco bilik utama saya nanti. Maklumlah selepas kahwin mesti banyak pakai duit untuk lengkapkan rumah pulak. Dengan menang contest ini, jimat dah satu ruang rumah untuk di deco.

3. Like page wall makeover by na di facebook dan tinggalkan link entry korang dekat page facebook dorang sekali. - Done

4. Tinggalkan nama, link entry korang, dan nama facebook korang dekat comment entri contest tu tau

Hadiahnya pulak.... confirmlah makeover rumah kan dan juga hadiah-hadiah lain. Sila baca seterusnya:

Hadiah Utama:
Dinding akan dimakeover sepenuhnya oleh wall makeover by na secara percuma bernilai RM299

5 hadiah tambahan dari nadiafarahida:
5 perhiasan/peralatan rumah

5 hadiah sponsor dari wall makeover by na:
5 stensil polkadot bernilai RM350 setiap satu

Jadi..............

jom join kawan-kawan. Tarikh tutup penyertaan adalah 24.11.2012


2 comments:

  1. cantikknyaaaa kalau buat bilik pengantin polka dot yangg. kan? kenapa la dulu2 time nadia kawen xde semua ni. T_T

    ReplyDelete
  2. Takpe yang penting nadia dah kawin..n hidup bahagia :-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...