Daisypath - Anniversary

Followers

Wednesday, November 7, 2012

Inspirasi Baju Pengantin

Disebabkan baju aku tak siap lagi. Tahap tensen pun makin tinggi. Jom layan design baju pengantin yang menjadi inpirasi untuk baju bersanding aku nanti... :-)






Sudah nampakkan? Baju aku nanti would be peplum design. Hasilnya, kena tunggu baju siap dululah... Can't wait nak fitting baju..

k babai

9 comments:

  1. baju ni trend sekarang kan? nana minat gak baju ni. tapi tak boleh pakai sebab nanti nampakkan nana lagi pendek.

    ReplyDelete
  2. suke giLe pepLum.kt pc da ade 1 foLder penoh ngn pic pepLUm.tunggu mase jek nak tempah..tp kene pndai alter sket design nye..sbb kLw originaL pepLum normaLLy bagi effect berisi sket

    kamu nye design pepLum ek?nih yg xsaba2 nk tgk nih!!! =)

    ReplyDelete
  3. dija sangat suke gak peplum, tapi rase gemuk pendek pulak bila pakai, mesti cantik baju zarith, suke tengok desgn2 baju org ni :)

    ReplyDelete
  4. bila baju xsiap lg.. mmg stress kan...
    xpe2.. sabar ya dik non

    ReplyDelete
  5. wahh... peplum tu uolss.. cantek okey! nnt dah siap jgn lupa upload tau zarith! =)) hehe

    p/s : hari tu dah nak tebuat dah jugak bju ni utk my engagement tp stick pd 1st choice nak wat long dress hehe:)

    ReplyDelete
  6. Nana: ha ah trend sekarang... tak terpikir lak nampak camtu. Tapi tak peduli.l nak gak.

    Cik Mah: Cantikkan...

    Sya: saya pun satu folder penuh dan di merata rata tmpat. Pc opis ade. Laptop ade. Hahaha. Dahla saya memang berisi. Tapi gatai nak wat peplum gak. Nanti kite review

    Khadijah: hopefully cantiklah baju saya.... doakan baju saya selamat siap dengan jayanya.

    Diyana: kan... terus takde mood nak wat ape pun dah. Huhuhuh

    Loy: ok.. nanti saya review. Owh, boleh resevre peplum desing untuk baju kawin. :-)

    ReplyDelete
  7. Baju ni tgh in skang ..
    weee...cantik kn peplum ni ..
    ala2 diva gitu ...

    ReplyDelete
  8. Ala ala saloma pun ada gak. Tapi cantik tak cantik di badan saya, bedal aje. Hahhah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...