Daisypath - Anniversary

Followers

Sunday, November 11, 2012

Inspirasi Baju Kahwin: Irna La Perle

Tengah berblog walking, terjumpa baju yang sangat cantik dan sangat sesuai di jadikan baju pengantin muslimah. Rekaannya sangat stunning. Jom tengok sikit gambarnya...




This is my favorite. Sangat cantik...







Cantik tak? Cantik tak? Stunning kan. Nama designernya ialah Irna Mutiara. Nama brandnya ialah Irna la perle. Tak pernah dengar pulak brand ni kat Malaysia. Brand ni adalah dari Jakarta, Indonesia. Kalau sesiapa berjalan-jalan di Jakarta atau Bandung, boleh singgah ke butiknya.

Untuk mengetahui lebih tentang brand ini. Sila klik sini.

2 comments:

  1. suke yang first ngan yang favourite zarith, nasib la dah nak kawin kalau tak nak gi je bandung bepi baju kawin hee

    ReplyDelete
  2. Hihihu kan. Beli kat bandung n terus jahit kat sana. Murah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...