Daisypath - Anniversary

Followers

Monday, November 26, 2012

a little bit here a little bit there

Hari minggu yang penat. Weekend haritu gi Muar, Johor ke kenduri kawan baik aku waktu sekolah dulu. Berseri seri kawan aku ni. Cantik sangat. Gambar? Seperti biasa tak dapat nak upload. Sebab pakai mobile phone jerrr.. later kalau rajin aku upload.

Sedikit update tentang persiapan. Isu khemah tak selesai lagi.Tapi sudah nampak jalan penyelesaiannya. Kena tunggu kata putus ayah dululah macamana.

Baju sudah siap. Tapi dari gambar yang di MMS oleh kakak butik, baju sanding adalah sangat buruk. tak tau nak fix camne. Kena fitting dulu baru tahu. Tapi baju nikah adalah sangat marvelous. Ini yang aku risau sangat kalau baju siap lambat. Nak fitting dan alter lagi. Sedih sangat.

Tudung untuk nikah dan sanding sudah beli. plan nikah tak nak pakai viel. Sanding insyallah pakai kalau baju sudah alter lain. Kalau baju dah alter tapi tak cantik gak.... nak pakai baju lain je... huhuhuhu...

itu je lah update yang tak seberapa.....

mood bekerja sudah ke laut...

3 comments:

  1. tyme3 cam ni mmg mood keje ke laut zarithh..rileks k..takmau jd bridezillia tauu..chill3:)

    ReplyDelete
  2. hahahah....jgn lah ke laut..teruskan berusaha!!

    ReplyDelete
  3. Hi there. wish you all the best for your wedding preparation. feel free to browse Hijab & such... http://hijabandsuch.blogspot.com/ we just release our new product. add some beads & it can be wear on your special day @ it can be wear by your family members as well. TQ ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...