Daisypath - Anniversary

Followers

Tuesday, October 23, 2012

Wedding Preparation#25: Teaser baju nikah

Harini tuesday blues <-- ada ke? Heee heee.... Semakin dekat majlis, semakin takde mood nak wat kerja. Semakin dekat majlis, banyak pula adegan merajuk rajuk ni. Haih.....

13 comments:

  1. biasa la tu zarith.. saya pun takde perasaan dekat2 nak kawin ni.. huhu.. raya pun tak rasa mcam raya... tapi betul la.. dekat2 nak kawin ni, makin kuat gaduh.. btw, baju ni cantik.. =)

    ReplyDelete
  2. hehe biasa laa tu... jgn stress ok..
    pastu jgn gaduh2 sgt.... cool je~

    ReplyDelete
  3. just go with d flow...
    dun worry...
    skrg ni my mom ckp "saat genting" ni kena byk sabar... dugaan la tu..~
    take care..

    ReplyDelete
  4. Besela tu, dugaan. Jgn stress2 ye..semoga semuanye berjalan dgn lancar. Cantik kain nikah tu ;)

    ReplyDelete
  5. saya pun sampai dh xrasa apa dh..huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. All: kan.. mak8n dekat, makin rasa takde prasaan.... just go with the flow je lah kan....

    ReplyDelete
  7. All: kan.. mak8n dekat, makin rasa takde prasaan.... just go with the flow je lah kan....

    ReplyDelete
  8. kenapa teaser je?????????? *mengamuk smbil hentak2 kaki.*

    HIHI. Overkan??


    Dear, biasalah. dah nak dekat banyak dugaan. setan melonjak kegembiraan taw...

    ReplyDelete
  9. Sama la... Makin dah tak lama asyik bergaduh.. macam dah xde perasaan...

    ReplyDelete
  10. huhu.. sama la jg.
    ade je x kene.
    hangin..
    ade je benda nk gaduh ..
    merajuk yg kne pujuk tu x best!..

    baju nikah bkn kebiasaan la ni yer.. bkn putih ...hii

    ReplyDelete
  11. uu...mmg camtu ke klu nk dekat kawin..waa..xmooo gaduh2...:((

    colur gold ya? wahahaha...cepatla design! :D

    ReplyDelete
  12. sama je kita..nape ekk...rasa sensitif, cepat majuk..nak puaskan hati semua org..rasa nak lari pun ada..

    ada satu part pula org yg xde kena mengena msuk campur bab2 kawin kita...

    ok kita mood hepi (kdg2 kita kena pura2 hepi wpun x)apa pun hr bahagia pasti akn tiba...cantik pilihan zarith tak sabar tggu kemunculannya...smile..smile

    ReplyDelete
  13. Nana: teaser je, sebab baju masih dalam proses jahit :-)

    F.m.y: kan... tak taula apasal..

    Bintanghati: tu la kene pujuk tu yg tak best. Plan mmg taknak ambil putih. Nanti takut tak terpakai dah lepastu if warna putih.

    Loytha'san: semua kawan saya yg dah kawin ckp camtu. Makin nak dekat, mcm mcm pula nak gaduh



    Nona: betul.. orang yang takde mengena masuk campur tu yg wat lg angin

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...