Daisypath - Anniversary

Followers

Monday, October 22, 2012

Wedding Preparation#24: Jom deco hantaran!

Weekend haritu, aku sempat mendeco hantaran pihak lelaki kepada perempuan. Alhamdulillah siap. Cuma tinggal meletak barang hantaranje lagi. Barang hantaran akan diletak dan dihias oleh adik beradik en. Tunang. Bukan ape, kalau letak sekarang, nanti nakxbawa balik kampung, kompem barang hantaran tu tunggang langgang dalam kereta. Nak kena jimat space lagi.
Tunjuk sikit gambar....

16 comments:

  1. cantiknya,sy pun guna dulang besi putih..idea bunga pun mcm ni..tp rasanya awk punya lg cantik dr sy..

    ReplyDelete
  2. Cik awin: sweet kan? Tapi ni bukan warna tema majlis sebab saya tak buat majlis bertandang. Jadinya pickup warna ni, sebab belah lelaki akan pakai baju warna purple

    Linda: bukan bunga tisu. Ni bunga artificial, tapi nampak cam bunga tisu kan?

    Cik Mah: Cantikkan? Nyesallak tak amik warna tema ni. Hihii tapi warna tema saya cantik jugak :-)

    ReplyDelete
  3. Cik Saila: terima kasih! Dulang putih tu recycle balik dari kenduri kakak saya tahun lepas. Eh sama pulak kita.. nanti cik saila share k...

    ReplyDelete
  4. crepe paper flowers mmg gorgeous hbs..cantik2..syaz pon tengah cr idea nak deco hantaran =)

    ReplyDelete
  5. sweet and simple je....
    xsusah nak angkut2 nnti

    ReplyDelete
  6. La..ingtkan bunga tissue..beLi ktne bunga nih?harge OK x??

    ReplyDelete
  7. wow cantik gubahan tu, simple but really nice sebab warna pun naik :)

    ReplyDelete
  8. lama tak singgah blog zarith...kagum.. sgt2 cantik. Nona tak deco hantaran lagi.Dkt2 wedd. nti baru nak buat brg semua kt kg.

    ReplyDelete
  9. Syaz: tp saya punya bukan crepe paper flower. Bunga plastik je... hihi

    Diyana: ha ah..... nak angkut senang. Ni pun main tindih je dulang

    Sya: ni beli kat jlan kuala kangsar. Kedai buruk je. Bagi saya harga ok. Tengah offer 12 jambak rm23..

    Khadijah: thanks dear :-)

    Nona: Oklah tu Nona. Nona banyak diy, kena bahagi masa. Saya tak banyak, sebab tu leh wat awsl. Hihi

    Shizan: thank you :-)

    ReplyDelete
  10. yang penting tak over bajet. kuikuikuiii...

    ReplyDelete
  11. yang...kalo jumpa baju warna tema kte same.cantik!!!suke3.

    ReplyDelete
  12. Nana: insyaallah tak lebih bajet :-)

    Sha: :-) suke jugak!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...