Daisypath - Anniversary

Followers

Sunday, October 21, 2012

Wedding Preparation#23: Design Button Badges

Aku plan nak DIY button badges khas untuk family aku. Dan aku try to stick dengan warna hijau dan peach/oren. So, kat bawah ni antara design yang aku buat...


Dah buat banyak banyak ni rambang mata lah pulakkan nak pilih mana satu.. 

13 comments:

  1. salam,
    saya menerima tempahan Bahulu pecah lapan.. sesuai utk doorgift perkahwinan anda nnt.. Harga sgt2 berpatutan..rm1.20 sebiji..tempahbyk lg dpt murah!!

    email jika berminat: suhaida.razak@gmail.com

    terima kasih...

    ReplyDelete
  2. row ketiga, column last.. yang tu cantik.. =)

    ReplyDelete
  3. wat button badge ni pki software apa ye?

    ReplyDelete
  4. shizan: cantik... tapi tapi semua pun cantik .hihiih

    cik awin: saya guna powerpoint je. nak lai cantik, guna lah adobe photoshop or coral draw

    ReplyDelete
  5. wah...cantek La dear..
    rajin nye kamu. sya pon rambang mate dibuatnye! hehehe

    ReplyDelete
  6. saya yg tgk ni pun rambang mata,ni kan pulak awk yg nk kena pilih :D

    ReplyDelete
  7. Sya: kan rambang mata. Tengah bosan bosan. Sebab tu leh wat banyak design tu...

    Cik Saila: hihihi... tulah gatai sangat wat banyak banyak... sampai taktau nak pilih yang mana satu... tapi nnti kena tunjuk kat family dlu lah mana yang diorg berkenan.

    ReplyDelete
  8. Sya: kan rambang mata. Tengah bosan bosan. Sebab tu leh wat banyak design tu...

    Cik Saila: hihihi... tulah gatai sangat wat banyak banyak... sampai taktau nak pilih yang mana satu... tapi nnti kena tunjuk kat family dlu lah mana yang diorg berkenan.

    ReplyDelete
  9. sbb sy gile ijau ..
    so pilihan kite .... baris pertama,
    tag yg last no.4 dr bwh ...

    ReplyDelete
  10. Bintanghati: owh.. peminat hijau tegar ek? Hihihi

    ReplyDelete
  11. zarith..
    suria bru baca link blog suria..zarith dh jumpa button badge kosong yer?

    ReplyDelete
  12. Tak jumpa lagi. Suria ada jual ke?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...