Daisypath - Anniversary

Followers

Wednesday, October 10, 2012

Wedding Preparation#19: Life from HKL

Done with HIV test. Tunggu tunang pulak lambat pulak.

Kitorang book untuk HIV test pukul 8 pagi, tapi still kena daftar as pesakit luar. Tunggu nak daftar dah nak dekat 40 minit. Lepastu, lajuje.

HIV Kit untuk ambil darah ni macam glucose kit/ pregnancy test kit je. Sekejap je. Tak sampai 10 minit dapat result.

Dan guest what? Doktor takde pun consult aku. Aku just bagi borang, tunggu kat luar tak sampai seminit, dia bagi balik borang. Detail prosedur nanti aku cerita kat next post.

Lepasni nak jumpa kadi minta tandangan, lepastu terus g pejabat agama submit borang.

Babai...

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...