Daisypath - Anniversary

Followers

Monday, October 8, 2012

Wedding Preparation#17: Tik tok tik tok



Ya.. genap 2 bulan lagi ke majlis kahwin aku. Dup dap dup dap je rasa. Banyak lagi benda nak kena settle. Makanya, aku nak listkan apa aku perlu buat minggu ni sampai hari ahad ini.

Jom semak checklist ni:

1) HIV test on 10 oktober at HKL
2) Ambil geran kereta di bank
3) Lengkapkan segala borang kahwin
4) Siapkan bunga pahar
5) Booking khemah
6) Booking PA system and DJ
7) Booking homestay
8) Discuss dengan butik untuk pilihan pelamin dan cek progres baju
9) Settlekan hal door gift
10) Finish design signage and guestbook.

Itu saja. Nampak macam banyak. Tapi tengoklah macamana.

Babai..

6 comments:

  1. macam banyak je.. lagi 2 bulan tu cm xlama... cepat2 buat okey zarith..>.<

    ReplyDelete
  2. hehehehe.. banyak la jugak. tapi sempat kot. hihihihi

    ReplyDelete
  3. nak tanya boleh? design guestbook pki software apa? DIY sendiri ke?

    ReplyDelete
  4. Awin - design guestbook yg saya maksudkan adalah untuk deco guestbook corner tu. Hihihii... tapi kalau saya, pakai powerpoint je atau rajin skit pakai adobe photoshop..

    ReplyDelete
  5. zarith..sya nak kaddd!!!!

    (tetibe mogok kat bLog org.hehe)

    ReplyDelete
  6. sya - insyaallah.. tak sabar nak tunggu kad siap :-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...