Daisypath - Anniversary

Followers

Sunday, October 7, 2012

Wedding Preparation#15: Kasut Kahwin

Yeay!!!

Just got my wedding shoe!!!

Tengok gambar sikit...


Jumpa kasut ni time tour kedai kasut kat Time Square. And guess what? Harganya RM15 je. So, the question now, still nak DIY or not? Rasanya pakai macamni pun dah ok. Tapi nak DIY pun ok jugak. What say you?

p/ Ignore gambar-gambar dibackgroud itu ye. Sepah tengah buat bunga telur...

10 comments:

  1. wahhhh ....
    pink !!! hee..cantik ...
    mcm ni pon da cntik tp law nk diy lg menarik rasanya ...heee

    ReplyDelete
  2. dah la murah santek plak tuu..heeee..tu laa..takyah diy dah ko..rase cam dah ok jek..heeee:))

    ReplyDelete
  3. murahnya...
    klu baju dah sarat... xyah laa DIY...
    klu baju simple.. mungkin boleh tmbh bling2 kat kasut...
    hehe

    ReplyDelete
  4. murahnya & cantik! ada lg x? hahaha...klu diy tmbh apa2 mcm batu swarovski ke kat depan tu lg nmpk grand rasanya...=)

    ReplyDelete
  5. Iera - kan dah cantikkan. Nak diy pun ok gak...

    ReplyDelete
  6. Teha - :-) tul ag. Tapi tangan menggatal nak diy. Camno tu?

    ReplyDelete
  7. Diyana - betul jugak tu.. kene tunggu baju siap dululah. Baru decide diy

    ReplyDelete
  8. Ayong - tak tau ade lagi ke tak. Sebab yang ni stock clearance. Murah. Memang saja nak beli murah murah. Takut dah taknak pakai dah lepas wedding. Takdela ralat sangat.

    ReplyDelete
  9. i perasan kasut ni masa nak beli my kasut jugak.i grab one yg harga rm15 yang ada kat ctu..tak sngka u pun grab satu.

    ReplyDelete
  10. Hanisah -Owh.. tempat yang sama ek? Kebetulan pulak. Heheheh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...