Daisypath - Anniversary

Followers

Monday, October 15, 2012

Wedding Preparation #22: Door gift dan bunga telur -yeay!!!!settle..

Hasil tangkapan hari sabtu hari tu
Semua barang barang dalam plastik dan kotak itu adalah barang door gift dan bunga telur.  Lega rasanya dah settle. Semuanya ayah aku yang pilih barang barang tu. Maklumlah dia sponsor. Hihihi. Bukan sponsor sebenarnya, guna duit hantaran sebenarnya beli barang tu semua. Jimat dah.
Antara barang yang dibeli:
1. Jar kecil (harga satu jatuh dalam 75sen)
2. Jar besar with reben dan bunga (harga satu jatuh dalam rm220)
3. Bunga telur (harga satu jatuh dalam 30sen)
4. Bunga penanggah
5. Bunga manggar
6. Bunga untuk hiasan hantaran
7. Dan lain lain (lain lain ni adalah barang barang hiasan lain
Tercapai juga hasrat nak jar itu. Cuma kena fikirkan nak letak apa dalam jar tu. Untuk telur, ayah sudah tempah awal lagi.
Minggu ni, ayah dan emak akan settelkan khemah, pa system+dj, maharban, kompang dan borang kahwin aku.
p/s: Ayah aku ingat majlis kahwin aku lagi 3 bulan. Nasib baik aku balik kampung.
p/s2: homestay untuk family lelaki sudah book. Yeay!

7 comments:

  1. Jangan lupa ea. Nana nak door gift tu 1. hihi.

    ReplyDelete
  2. byk dah beli dah.. good2

    cmne ayah awak boleh igt lg 3 bulan?? hehe dia syg nk lpas anak dia laa 2...

    ReplyDelete
  3. tak tercapai hasrat nak gune jar..

    :(

    gune tipuware applelady je..

    :)

    ReplyDelete
  4. Nana & Shizan: macamana nak bagi tu? Kena datang majlis kahwin sayalah baru dapat ... hehehehhe.... insyaallah if ada kelapangan akan dibagi macamana pun

    Diyana: ayah kira ikut bulan. Bukan ikut hari. Dia kira oktober, november, disember. Lagi 3 bulan lah tu kan? Hihihi

    Ina Yusoff: macam best je guna tupperware. Lain daripada yang lain :-)

    ReplyDelete
  5. haihh.. suma b2b rumah dia akan sama je kan penuh dgn bungkusan dan kotak2 sana sini. rumah kita setiap penjuru dah penuh barang. aritu dah amik minijar utk doorgift. bertambah kotak2 bersusun kat umah. kesian rumah kekeke

    ReplyDelete
  6. Zila: kan.. biasalah. Semak rumah jadinya... tapi lepas kenduri, semua clear... baru nampak meriah sik8t penuh barang... hiiih

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...