Daisypath - Anniversary

Followers

Monday, October 15, 2012

Pre-wedding photoshoot

What happen to pageview blog ni? Start counting balik from zero? Owh bukan aku sorang rupanya mengalami masalah yang sama. Bloggers lain pun sama.

Semalam selamat sudah ber pre-wedding photoshoot. Agak-agaknya, tema mana yang aku pilih? Oopss, kena tunggu official photo dululah ye. hihihi... Saja je nak wat suspen.

Anyway, banyak benda settle untuk preparation wedding. Happy dan penat last weekend. Will update in the next post.

6 comments:

  1. Mana pic nya???? Cehhh... Main cak cak plak dia ye... ^^

    ReplyDelete
  2. Bintang hati and nana : nanti dah dapat gambar, saya share k. Hihihi. Saja wat suspen

    Ina yusoff: pre wed wat kat kampung halaman di ipoh. Di mana? Kena tunggu dapat gambar dlu. Hihi

    ReplyDelete
  3. cepat2 upload nak tgk awak punya pulak!

    ReplyDelete
  4. Zila: tak dapat lagi gambar. Dah dapat saya share k..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...