Daisypath - Anniversary

Followers

Friday, October 12, 2012

Pre-Wedding Idea -live from kesesakan lalu lintas

Sudah sejam dalam kereta tapi tak lepas lepas lagi dari jalan ampang ni. Alang-alang update sikit.

Tadi tunang call our OP tanya wheither weekend ni dia free ke tak untuk pre-wedding photoshoot. Turn out, dia free hari ahad. So, terus book nak buat hari ahad. Actually pre-wedding ni FOC dari wedding package yang kitorang ambil dari dia.

Now tengah duk pikir nak buat tema apa.

Seperti biasa tak boleh tepek gambar sebab guna mobile device. Antara tema yang ada di fikiran kitorang:

1. Berkelah di tepi sungai. Sebenarnya nak terus mandi sungai pas tu.

2. Berkelah di padang yang luas. Dengan props belon and papan hitam. Comel comel punya photoshoot

3. Oldschool. Shoot kat bilik darjah or bas sekolah.

4. Santai. Berjalan jalan makan angin kat shopping mall

Itu antara yaang terlintas di fikiranlah setelah menggoogle segala. Agak agaknya yang mana ek?


8 comments:

  1. Cik mah pun suka yg no 4 tu....santai2 gtu....tapi kena sportinglah ek....

    ReplyDelete
  2. Linda plih no 4.. cer bace entry linda semalm...hihi

    ReplyDelete
  3. wah semua nak no 4... tapi saya pemalu... huhuuhuhuh.. akan difikirkan... kalau tak, mungkin tukar lokasi.. hihihi

    ReplyDelete
  4. no 4 jugak..lagi-lagi klu kat sopim mall yg slalu pagi ngan incik tunang hee

    ReplyDelete
  5. 4 mmg best tp kene check dulu whether shopping mall tu allow kite amik gmba ke x..bkn ape..tkt potong mood time tgh syok2 amik gamba tibe ade guard/org tego kate xbLeh.hoho

    tp dLm byk2 tu siLe JANGAN amik no.1. huhuhu

    ReplyDelete
  6. untung zarith pakej ada pre-wedding photoshoot,semua tema best...

    ReplyDelete
  7. Teha: alamak, shopping mall mana yg slalu berjalan dgn en tunang?cm takde je. Hikhikhik

    Sya: kenapa jgn pilih no 1?

    Nona: ha ah, tu lah. Alang dah free, buat je lah. Kalau tak mmg takda dlm wishlist pun nk wat pre-wed ni. Hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...