Daisypath - Anniversary

Followers

Friday, October 19, 2012

Kesibukan terserlah

Kesibukan terserlah sebab aku tak sempat nak update blog dan tak sempat nak blogwalking. Biasalah kan orang bekerja, ada masa sibuk ada masa relaks.

Dalam kesibukan bekerja pun, masih sempat lagi buat preparation kawin. Plan minggu ni...

1. Siapkan hias hantaran lelaki kepada perempuan
2. Siapkan bunga pahar
3. Siapkan button badge
4. Siapkan signage
5. update progress borang kahwin

Deko hantaran lelaki kepada perempuan aku dengan tunang akan buat bersama. Plan nak siapkan before raya haji. By raya haji, encik tunang boleh bawak balik simpan kat kampung
dia.

Bunga pahar, sambung letak reben. Haritu riben habis. susah jugak nak cari warna riben tu.Kad mydin je aku jumpa riben warna ni. Riben dah beli, boleh sambung balik

Button badge dah 5 design aku buat. Plan nak buat untuk family je. Sedara mara takde button badge. Boleh tak macam tu? Kang ada orang merajuk ca,ne?

Signage pun dah siap design. Print je blum lagi.

Borang kahwin dah bagi semua kat ayah. tapi tunggu nak dapat ic saksi, tu yang tergendala tu. sebab saksi duk kat penang.

ok itu je...

babai

5 comments:

  1. oklatu.. gud luck.. nnti update badge tu.. nk tengok..

    ReplyDelete
  2. shizan: memang nak letak gambar badge sebenarnya.. tapi tapi gambar ade dlm laptop hihihi

    Eddany: yup bz.. you too gud luck

    ReplyDelete
  3. Cik saila: tq... good luck to u too

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...