Daisypath - Anniversary

Followers

Tuesday, October 9, 2012

Diet#5: Jogging yok...

Alkisah kononnya tiap-tiap hari nak joging. Tapi nan hado. Banyak betul alasan aku.

Sakit kakilah

Kerja banyaklah

Pening kepalalah

Ala, kata jelah ko malas nak joging....

haip... kena semangat. jom cekalkan dalam hati supaya tidak hangat hangat tahi ayam.

Selain daripada makan supplement. Aku cuba sebaik mungkin untuk jogging or workout.
Progress? Memang slowlah kan. Sebab on off.

Tapi setelah baca banyak blog b2b yang semangat untuk kurus dan berjaya kurus,aku pun jadi semangat jugak. Boleh buat biggest looser b2b nih. hahaha

Ok, entry ni adalah merapu, jap lagi nak turun jogging dekat park bersama tunang tersayang. Sanggup datang nak teman cik tunang dia ni yang semangat nak kurus. Erk, mestilah dia kena datang, sebab dialah menyebabkan badan saya naik mendadak bagai di pam pam.

Ok, sebenarnya dua dua kena kuruskan badan..

babai.... nak kemas barang, siap siap untuk turun jog.

4 comments:

  1. fuyooo..caya lah zarith nti selim melim gitu..kipidap
    nona jogging jari jer kekeke

    ReplyDelete
  2. same La kite!! Sya gemok pon sbb tunang Sya (tuduh jgn tak tuduhh..!)

    duLu mase Sya bising2 kate gemok die kate "mane ade..sayang Ok jek"
    skang xya ngadu, die da ckp duLu "sayang kLW kurus cm duLu kan best.."
    owh,rs nk &%^&#$(*#@^$

    ceh! hahaha

    ReplyDelete
  3. linda pun ngah gigih nak exercise, sape xnk cntik di wedding day nnti kan. gud luck zarith :)

    ReplyDelete
  4. nona : know what, tadi hujan. so workout kat rumah saja... huhuhu

    Sya: Kan kan... betul sangat.

    Linda: gud luck to you too

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...