Daisypath - Anniversary

Followers

Thursday, September 27, 2012

Wedding Preparation#9: Oh Kad Kahwin Ku

Gembira! Yeay! Yeay!


Tadi dah dapat email dari vendor kad kahwin. Yeay, setelah semak butiran dalam kad kahwin, semuanya adalah betul! Akhirnya setelah 'wayang je lebih', kad kahwin ku sudah boleh procede untuk dicetak.

Berharap aku boleh dapat kad kahwin sebelum raya haji. Vendor kata, untuk proses cetak, masa yang diambil adalah 14hari waktu bekerja.

Esok akan bayar half of the payment. Then baru diorang boleh procede dengan printing.

Lets hope for the best!

6 comments:

  1. jangan lupe update dari semasa ke semasa. kdg2 diorg dah update 2 pun still salah nama lah salah alamatla.. btw good luck

    ReplyDelete
  2. Betul kata CPT tu. kena semak dengan vedor tu selalu. kadang2 dorg awal2 dah buat hal, nnt ujung2 ada smbungan episod pulak.

    nway, nana nak kad tu nnt ye. hihi. :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah urusan dpermudahkan..x lama siap la kad tu..nnt jgn lupa share..hihi

    ReplyDelete
  4. Terima kasih semua... yup saya akan follow up dengan vendorni.. kalau salah lagi tak tahula diorang ni...

    Insyaallah dah dapat kad, saya share ok...
    :-)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. cepat2 settlekan, nanti hantar satu kat kita! :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...