Daisypath - Anniversary

Followers

Wednesday, September 26, 2012

Wedding Preparation#7: Bagai menunggu buah yang tak gugur

Buah apa yang tak gugur gugur tu? Haish... Sebenarnya aku duk risau pasal kad kahwin ni. Masih menunggu email dari vendor yang tak kunjung tiba. Entahla, rasa stress je pasal hal kad ni. Doakan semuanya berjalan lancar.

Harini tinggal 73 hari lagi sebelum majlis. Progress? erkk..... Semuanya pending. Tunggu kene balik kampung dulu baru progress berjalan kembali. Hopefully balik Ipoh nanti boleh settle pasal khemah, homestay, kompang, marhaban dan DJ. Semua benda ni tak di book lagi sebab ayah yang nak uruskan sebenarnya. Tapi jadi ayah saya, semuanya dia cakap lambat lagi. Ha mana tak perangai "last minit" tu boleh turun kat anak dia yang sorang ni. Ayahnya pun sama perangai rupanya dengan anak dia ni.

Tak kira by skru or by spanar, semua benda ni kena setel by 1st week of Oktober.

p/s: ada kawan kat ofis tengah mencari pengganti nak g Mahakam next week. Erk, saya ada kerja di ofis. Kalau tak, sayalah orang first yang nak pegi. (Tapi sebenarnya aku stress pasal kad itu, jadi malas nak outstation seminggu... huhuhu)

2 comments:

  1. Org tua memang mcm tu la yunk. Agaknya dia dah settlekan semua hal tu kat kampung. Cuma dia saja tak nak btau. Hihi. Nak surprise kotttt... :)

    Dah. tak mahu stress2 pasal kad tu. Kalau dia tak de jwpan. carik vendor lain. kan banyak. :)

    ReplyDelete
  2. Suprise suprise ni buat berdebar je rasa.... nak kene kompem kan tu.. hikhik

    Tu lah kene buat backup plan ni untuk kad tu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...