Daisypath - Anniversary

Followers

Monday, September 24, 2012

Wedding Preparation#5: Kad Kahwin yang tak selesai lagi

Harini dapat email dari vendor kad kahwin. Ingatkan takde apa yang salah lagi. Bila cek, ada lagi yang salah. Masa majlis dia tak betulkan. Sepatutnya waktu majlis dari pukul 11.30 pagi - 3.00 petang. Tapi dia letak 11.30 pagi- 4.00 petang. Padahal terang-terang haritu suruh betulkan masa majlis. Designer ni lalok kot. Eh eh, takleh cakap macamtu. Nanti tak siap kad aku naya je. huhhhhu.

Harap-harap tak salah dah lepas ni. Bukan apa,selagi kad kahwin tak siap, selagi tu benda lain nak buat tak semangat. Sebabnya, dengan kad kawin tu jugaklah aku akan dapat box goodie bag. Bila dah dapat box goodie bag, baru boleh pikir nak bagi gooder apa kat para jemputan. Aiyak...

Doakanlah semuanya berjalan lancar. Amin.

p/s: Semalam dah selesai beli barang hantaran yang terakhir which is my favorite perfume.Yeay 90% selesai perihal hantaran. Yang tinggal hanya sirih junjung dan satu barang makanan sahaja.

p/s lagi: Semalam berjalan-jalan di Jusco Wangsa Maju untuk mencari kasut kawin, ada 1-2 yang berkenan di hati. Tapi masih lagi mencari kasut yang lebih berkenan di hati. Dekat mana lagi ek yang boleh survey kasut cantik-cantik?

3 comments:

  1. Haaa??? prob g?

    Push sket dorg! (pandai soh org push pdhL kLw jadik kt dr sendiri sLaLu nye pasrah jek.sbb maLu nk push or demand2.boLeh cenggituh??huhu)

    nnti nak 1 kad tawwww (ntah bpe kaLi da request.snggh xmaLu! hahahaha)

    ReplyDelete
  2. Hahahaha.... dah push dah diorang. Ni lah masalahnya kalau berurusan melalui email... nak kene tunggu diorang reply dulu. Aish...

    Alrite, dah siap nanti bolehla bagi k.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...