Daisypath - Anniversary

Followers

Friday, September 28, 2012

Segmen: Tangkap Follower Sebanyak Mungkin

Jom join segmen ni. Sila klik gambar dibawah untuk join

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Follower aku banyak ni sahaja. Hopefully bertambahlah. Erk, update blog pun jarang, ada hati nak follower banyak. Takpe takpe, jarang-jarang pun lama-lama jadi bukit kan?


Aku nak jemput kawan-kawan blogger untuk join skali segment ni


dan


Silalah join ok.

Ada hadiah tau dari  empunya blog...

18 comments:

  1. hai, dh follow dari segmen tangkap...jom follow back..
    http://akuadalahsiti.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html
    TQ

    ReplyDelete
  2. hye owner ,saya dah follow sini tau .

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  3. salam, done follow you ! dtg dri segmen yg sama !
    salam ukhwah,follow me back :)

    ReplyDelete
  4. hai sy singgah sini :) meh2 follow n singgah :) dari segmen sama.
    http://www.kisahemasputih.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  5. Datang berguling-guling merayau melalui Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin.. ;)

    http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum

    sy singgah BW dari segmen yang sama. done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  7. Dtang dari segmen yg sama.TANGKAP DIA HEHE

    ReplyDelete
  8. Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

    ReplyDelete
  9. Hai all... done following you all... good luck

    ReplyDelete
  10. salam.... saya dah follow sini...jom follow saya jugak
    http://kembaradrumstik.blogspot.com/2012/10/tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  11. salam.... i am following you...lets follow me too... tq...love you
    http://warnawarnisaedah.blogspot.com/2012/09/tangkap-follwer-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  12. dtg terjah dari segmen sama !!
    done follow here :)
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html


    NIERA BARU KAHWIN MUDA !!
    JOM BACA KISAH NIERA > http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/indahnya-bercinta-selepas-kahwin-par1.html

    ReplyDelete
  13. Singgah sini sambil follow,

    Jom follow saya jugak,

    Terjah sini,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  14. sampai dah ke blog awak. salam perkenalan. jom g blog saya meh =)


    http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  15. yuhuu !! datang dari segmen yang sama.
    salam perkenalan ! =)

    ReplyDelete
  16. salam perkenalan.. hye, terjah sini, datang dari segmen yg sama.. jemput singah ke blog sy... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  17. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  18. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...