Daisypath - Anniversary

Followers

Thursday, September 20, 2012

Of wedding preparation

Ramai dah tanya macamana persiapan kahwin. Aku dengan selamba cakap biasa-biasa je. Bila diorang dah cakap "bukan dah dekatke?", barulah sibuk aku nak countdown. Tengok-tengok tinggal 79 hari lagi sebelum majlis berlangsung. But yet, baru sedar banyak benda tak selesai lagi. Aiyak!!! Mungkin selagi kad kahwin tak siap, selagi tu rasa cam ala kadar je persiapan kot.

Sebab tu blog update kurang sebab tiada apa yang nak di update tentang persiapan kahwin. Insyaallah bila ada progress, i will update it here.

Till then...

4 comments:

  1. hi dear~

    thanks 4visiting. saye br foLLow bLog awak. best ade geng2 B2B nih.rs mLs nk wat research, bLeh view bLog awak jek.hehehe

    sya-orked.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. betul.. samalah.... senang nak cari idea and tips...

    ReplyDelete
  3. ahhhhhhhhhh malas nya nk buat persiapan kahwin ni. even me pun tak buat ape2 lagi!

    ReplyDelete
  4. Kan..... lagi lagi bila orang duk tanya persiapan kahwin macamana.....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...