Daisypath - Anniversary

Followers

Tuesday, September 25, 2012

Make-up Organizer


Kawan-kawan kat ofis aku tengah menggila order benda alah ni. Apa benda ni? Ini adalah bekas untuk menyimpan segala macam alat-alat make-up yang kamu ada. Baru nampak tersusun sikit simpan semuanya dalam ni. Ada macam-macam design sebenarnya benda alah ni. Tapi aku baru order sebijik macam dalam gambar ni. 

Tak sabar nak dapat make-up organizer ni. Walaupun alat make-up tak banyak. Daripada terperuk dalam beg make-up. Nak cari eye liner pun susah kadang-kadang sebab terperuk kat bawah skali dalam beg tu. Once dah dapat benda alah ni, i'll share with you all/

3 comments:

  1. mcm best je.. cantik ...
    brpae ni ... dear..

    ReplyDelete
  2. beli kat mane..cam best jugakkk...nak satuuu jugakk..heee

    ReplyDelete
  3. Cik bintanghati dah cik teha ,
    ni saya order melalui email. Tahu pasal benda alah ni daripada kawan yang dah order pun daripada dia. Namanya acrylic makeup organizer. Macam-macam design. Design yang saya beli ni harganya rm140. Courier daripada sydney. Kalauorder banyak die boleh bagi murah lagi.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...