Daisypath - Anniversary

Followers

Monday, September 24, 2012

Dream Veil Contest V2.0


Salam semua,

Marilah join contest by AdRia Cottage sempena penubuhan AdRia Ccottage FB fanpage. Aku pun baru pertama kali nak join contest sebegini.


Jadi, apa perlu kamu lakukan untuk layak menyertai contest ini. Syarat-syaratnya adalah:


  • Terbuka kepada bride to be  Disember 2012 – Disember 2013 sahaja. - Nasib baik aku lepas. 






    1. Cik Diyana
    2. Cik Orked dan violet 
  • Post 1 picture veil idaman anda and describe it in 2 words. - Done

Simple and elegant 
Itu yang saya mahu. Muka sengaja diblurkan untuk menghilightkan veil itu. =). Gambar ni dari B2B blogger jugak. Klik sini untuk ke blognya.

  • Dan akhir sekali tinggalkan link blog anda pada komen di bawah blogpost contest ini. - Done


Itu sahaja yang kamu perlu lakukan untuk  layak join contest ini.

Eh, yang takde blog pun boleh join. Just email fainie (pemilik AdRia Cottage) di fainie_riz@yahoo.com

Tarikh tutup contest ini ialah 26 Oct 2012.

Apa hadiahnya? 

Jeng jeng jeng!!!

Nama contest ni pun Dream Veil Contest V2.0. Tentulah hadiah tempat pertamanya adalah  1 exclusive veil  as per your request. 

Ada pula harga kedua tau iaitu hadiah misteri dari AdRia Cottage (katanya Wedding Stuff jugak)

Ok itu sahaja. Excited sebab 1st time join contest macamni.

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...