Daisypath - Anniversary

Followers

Sunday, September 23, 2012

Baju Keluarga

Tak terlintas pun nak beli kain untuk buat baju untuk keluarga. Tapi entah macamana duk jalan-jalan kat kedai kain, tetiba on da spot nak beli kain untuk keluarga. Hasilnnya dapat lah kain satin yang cantik dan sedap dipakai Ria Moda Ipoh. Harganya? Taktaula murah ke mahal untuk satin jenis tu. Tapi harga masih masuk akal

Warna? Warna hijau petronas. Kain je la yang aku sponsor. Tempah jahit, sendirian berhad... hehehe. Seb baik kat tempat aku ade tempat jahit baju melayu yang murah. RM65 je sepasang.

Jadi, baju family settle sudah. Aksesori lain sendirian berhad jugak k.

2 comments:

  1. bestnye dah belikan baju tuk family..teha tgh kire3 bajet..ade rezeki dpt la beli kan baju tuk family.heee:))

    ReplyDelete
  2. Insyaallah ada rezeki adalah. Ni pun on da spot rasa nak blikan. Mula mula ingat nak suh diorg bli sendiri. Bagi tema warna je. Tapi rezeki lebih, bolehla belikan.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...